Taipalsaaren kunta on vakuuttanut henkilöstönsä työ- ja työmatkatapaturmien varalta Pohjola Vakuutuksessa, vakuutustunnus on 41-185-176-7.

Jos työssä tai työmatkalla sattuu tapaturma:


1. Hakeudu lääkäriin

Jos olet loukannut itsesi työssä tai kodin ja työpaikan välisellä työmatkalla, mene pian lääkäriin. Vakavassa tapauksessa soita 112. Pohjola Vakuutuksen lääkärikumppaneita Lappeenrannassa ovat Etelä-Karjalan Työkunto ja Lappeenrannan Terveystalo. Akuutissa kiiretapauksessa voit hakeutua hoitoon mihin tahansa lääkäriin tai sairaalaan.

2. Lääkärissä

Korvausasioiden sujuvuuden helpottamiseksi, kerro lääkärikäynnin yhteydessä, että kyseessä on työ-/työmatkatapaturma. Kerro myös työnantajasi tiedot ja, että työnantajallasi on vakuutus Pohjola Vakuutuksesta. Käynti laskutetaan suoraan työtapaturma-ja ammattitautivakuutuksesta. Taipalsaaren kunnan vakuutustunnus on 41-185-176-7.

3. Ilmoita työnantajalle

Ilmoita tapaturmasta työnantajallesi mahdollisimman pian. Työnantajan on tehtävä tapaturmailmoitus Pohjola Vakuutukselle 10 arkipäivän kuluessa.

4. Korvauksen haku

Katso tarkemmat ohjeet korvauksen hakemiseen itse maksamistasi kuluista Pohjola Vahinkoavusta

Voit ladata puhelimeesi digitaalisen vakuutuskortin intranetin kohdasta Lomakkeet ja työkalut, Tapaturmasta ilmoittaminen. Sieltä löytyy myös työtapaturmailmoitus -linkki.