Etusivu

Lämpö

Taipalsaarella kaukolämpöä toimittaa Taipalsaaren kunnan omistama yhtiö - Taipalsaaren Lämpö Oy

Kaukolämpö on huoleton, ympäristöystävällinen ja edullinen lämmitysmuoto. Se tarjoaa tasaista lämpöä ja lämmintä käyttövettä kaikkina vuoden ja vuorokauden aikoina.

Taipalsaaren Lämpö Oy:llä on viisi lämmöntuotantoyksikköä. Saimaanharjun, Konstun ja Kuivaketveleen tuotantoyksiköissä kaukolämpö tuotetaan maakaasulla ja Kirkonkylän tuotantoyksikössä metsähakkeella. Kaikissa yksiköissä tuki- ja varapolttoaineena käytetään öljyä.

Yhteystiedot

Liittäminen, mittarien vaihto, korjaus ,neuvonta, liittymän purkaminen ja vikailmoitukset

 Lämpölaitoksen hoitaja Jukka Loisa  0400 752 346   jukka.loisa@taipalsaari.fi

Uudet liittymät, tiedustelut, sopimukset, lukemien vastaanotto ja irtisanomiset

Toimitusjohtaja Hannu Pitkänen  0400 757 581   hannu.pitkanen@taipalsaari.fi

Lämpölaskutus ja lukemien vastaanotto

010 228 1802
vuokravalvonta.jyvaskyla@arenna.fi

Toimitamme kaukolämpöliittymiä Taipalsaarella lämpöverkkoalueillamme ja tarvittaessa rakennamme uutta verkostoa, jos asiakas niin haluaa.

Kaukolämpöön voivat liittyä uusilla rakentamisalueilla lähes poikkeuksetta kaikki kiinteistöt. Aiemmin rakennetuilla alueilla selvitämme kaukolämpöön liittymisen edellytykset aina tapauskohtaisesti. Tutustu lämpöverkkoalueeseemme.

Uuden verkon rakentaminen uudiskohteeseen on suositeltavaa, jos kohde sijaitsee nykyisen lämpöverkkoalueemme tuntumassa. Muutoin kaukolämpöverkon rakentaminen voi olla epäedullisempaa muihin lämmitysmuotoihin nähden.