Etusivu

Hei huoltajat!

Taipalsaaren kunta käyttää Edlevo mobiili / -websovellusta lasten läsnäolovarausten tekemiseen.

Edlevo mobiiliversiota voi käyttää Android ja IOs laitteissa ja web version käyttöön suosittelemme  joko Chrome tai Firefox selainta. Mobiilisovelluksen lataaminen ja käyttö ovat huoltajalle maksutonta.
Sovelluksen voi ladata sovelluskaupasta Google Play / Applen App Store hakemalla nimellä Edlevo.

Jos käytät sovellusta tietokoneella, niin Hoitoaikasovelluksen webversio löytyy osoitteesta: https://education.service.tieto.com/We.Spaces.Web/?domain=EduAppFI&actor=Actor_Relative&idpm
ethod=SAML

Suosittelemme käyttämään joko Chrome tai Firefox selainta.

Kun olet ladannut sovelluksen, sinun tulee kirjautua järjestelmään. Sekä mobiilisovellus että webversio käyttävät kirjautumisessa Suomi.fi tunnistautumista eli kirjautumiseen tarvitaan joko pankkitunnukset tai mobiilitunnistautuminen. Kirjautuminen on voimassa viikon ajan. Edlevo on toteutettu suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.
Ohjelman päävalikosta (oikea yläkulma) löytyy: Asetukset, jossa voit vaihtaa sovelluksen oletus kielen toiseksi, sekä ohje, josta löydät tietoja ja ohjeita sovelluksen käyttöön.

Läsnäoloaikojen ilmoitusten käytännöt jatkossa: lue huolella!

Läsnäoloajat tulee ilmoittaa aina viikkoa etukäteen. Ohjelma lukkiutuu aina kuluvan viikon sunnuntaina klo 24.00 mennessä. Lukitusajalla aikavarauksia ei voi enää muuttaa. Jos hoitoaikoihin tulee muutoksia, ilmoitat asiasta päiväkodin johtajalle, joka tarkistaa, onko muutosta mahdollista toteuttaa  työvuorosuunnittelun, toiminnan ja ruokailujen järjestymisen vuoksi.

Lukitusajalla voit kuitenkin ilmoittaa äkillisistä poissaoloista kahdelle päivälle kerrallaan(kuluvalle ja  seuraavalle päivälle). Äkilliset poissaolot ovat sairaspäiviä tai ennalta suunnittelemattomia vapaapäiviä.

Edlvolla voit ilmoittaa kerralla hoitoaikavarauksia maksimissaan 1/2 vuotta, viikkoja voi kopioida ja niitä voi kopioida sisaruksille. Myös loma-aikojen tiedonsiirto toteutetaan Edlevolla.

Edlevoa voi käyttää myös etävanhempi, joka on lapsen virallinen huoltaja. Edlevon kautta pystyt nyt myös seuraamaan varaamiasi tunteja.

Lisätietoja hoitoaikavarauksiin liittyen saat päiväkodin johtajalta.