Etusivu

Etsivä nuorisotyö

Etsivä nuorisotyöntekijä on turvallinen aikuinen, joka tekee työtä nuoren ehdoilla ja hänen tarpeistaan.

Etsivä nuorisotyöntekijä auttaa mm. koulutukseen, työhön, mielenterveyteen, päihteisiin, elämänhallintaan ja vapaa-aikaan liittyvissä kysymyksissä.

Etsivä nuorisotyöntekijä etsii nuoren tilanteeseen sopivia palveluita, auttaa tapaamisiin pääsemisessä, pohtii nuoren kanssa hänen tulevaisuuttaan sekä kuuntelee ja keskustelee nuoren elämän asioista. Etsivä voi myös auttaa omaan asuntoon muuttamisessa ja itsenäisen elämisen aloittamisessa tai sopivan harrastuksen ja vapaa-ajan tekemisen löytämisessä.

Taipalsaarella etsivä nuorisotyöntekijä osallistuu nuorten avointen ovien nuorisotalotoimintaan sekä tekee koulunuorisotyötä Saimaanharjun yhtenäiskoululla.

Etsivän nuorisotyön asiakkaita ovat 7.-luokkalaiset - 29-vuotiaat nuoret, jotka ovat syrjäytymisvaarassa tai muuten turvallisen aikuisen apua vailla.

Palvelu on tarkoitettu alle 29-vuotiaille.

Puhelinasiointi

Etsivä nuorisotyöntekijä

Taipalsaaren kunnan etsivä nuorisotyöntekijä

Lisää tietoa
Puh. +358 40 6743755

Etsivä nuorisotyö auttaa koulutuksen tai työmarkkinoiden ulkopuolella olevia nuoria koulutukseen, työhön tai muuhun heidän tarvitsemaan palveluun. Etsivä nuorisotyö on erityisnuorisotyötä, jonka työntekijöiden tavoitteena on olla läsnä nuorten keskuudessa ja tarjota mahdollisuus turvalliseen ja luottamukselliseen aikuiskontaktiin. Etsivään nuorisotyöhön osallistuminen on nuorille vapaaehtoista.

Etsivä nuorisotyö ottaa yhteyttä alle 29-vuotiaisiin nuoriin, jotka ovat esimerkiksi keskeyttäneet koulunsa, ase- tai siiviilipalveluksensa.

Nuorisolaki: http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2016/20161285

Etsivä nuorisotyöntekijän toimisto sijaitsee

Nuorisotalo Helmessä

Kuhatie 3, 54915 SAIMAANHARJU

Etsivän tavoittaa:

Mari Silvennoinen

puhelimitse 040 674 3755, (myös WhatsApp)
sähköpostitse mari.silvennoinen@taipalsaari.fi
Snapchat Silveri16
Instagram Silveri16
Facebook Taipalsaaren etsivänuorisotyö Mari Silvennoinen