Etusivu

Nuorten oma olohuone

Nuorisotalo Helmi sijaitsee Saimaanharjulla kirjaston yhteydessä. Helmen pääsiallinen toiminta on tarkoitettu 13 (7.lk)-17-vuotiaille nuorille, 5.-6.-luokkalaisille on varattu tiistai iltapäivät. Helmi on nuorten oma "olohuone", jossa nuoret voivat viettää aikaa yhdessä haluamallaan tavalla tai ottaa osaa yhteiseen toimintaan.

Helmi tarjoaa nuorten käyttöön veloituksetta mm. bändikämpän soittimineen, läppäreitä, tabletteja, langattoman verkon, biljardin, pingiksen, monitoimikaukalon, sekä harrastevälinepankin välineistön. Harrastevälineitä voivat kaikenikäiset lainata myös Helmen ulkopuolelle, Helmen omaa kerhokorttia vastaan. Helmessä työskentelee nuorisotyöntekijöitä, joiden tehtävänä on ohjata ja opastaa nuoria. Työntekijät yhdessä nuorten kanssa suunnittelevat ja toteuttavat Helmen toimintoja. Nuorisotalotoiminnan tarkoitus on nuorten osallisuuden, toiminnallisuuden ja viihtyvyyden mahdollistaminen.

Bändikämppää on mahdollista varata nuorten bändien käyttöön veloituksetta. Treenivuoroja annetaan Helmen aukioloaikojen puitteissa. Kysy lisää nuorisotalon ohjaajilta!

Yhteystiedot

Nuorisotalo Helmi

Nuoristalo Helmi nuorten oma olohuone

Kuhatie 3, 54915 SAIMAANHARJU

Aukioloajat

Ti: 17:00 - 20:00
Ke - To: 15:00 - 20:00
Pe: 15:00 - 22:00
La: 18:00 - 22:00

Kaikki tiedot

Facebook

Instagram

seuraa