Etusivu
3.5.2021

Musiikkikerho- ja muskaritoiminta alkaa Taipalsaarella

Onko lapsesi kiinnostunut musiikista tai haluaisitko kannustaa häntä musiikkiharrastuksen pariin? 
Saimaanharjun koulun musiikkiluokassa alkaa syksyllä 2021 lasten musiikkikerho- ja muskaritoiminta.
Tarjolla on musiikkileikkikoulu 3-5 vuotiaille (pe 16.30- 17.15), soitinvalmennusopetusta soittimissa piano ja klarinetti 6-8 vuotiaille ja Musahöntsäryhmä 9-10 vuotiaille (pe 15.45-16.30). 

Ilmoittautuminen

Musiikkileikkikouluopetukseen ilmoittaudutaan osoitteessa eepos.lprmo.fi. Ilmoittautumislinkki löytyy myös opiston kotisivuilta www.lprmo.fi, josta löytyy myös lisätietoja.

Taipalsaaren musahöntsään ja soitinvalmennukseen ilmoittaudutaan sähköpostitse osoitteeseen musiikkiopisto@lprmo.fi. (Paikkoja rajoitetusti)

Muskari

Muskariryhmän tunneilla seikkaillaan musiikin maailmassa ja opitaan musiikin perustaitoja kokonaisvaltaisesti leikin, liikunnan, oman tekemisen ja tarinoiden kautta. Musiikki edistää mm. lapsen oppimis- ja keskittymistaitoja. Ryhmässä toimiminen puolestaan edistää lapsen sosiaalisia yhteistyötaitoja. Lappeenrannan musiikkiopiston tarjoama varhaisiän musiikkikasvatus on tavoitteellista tasolta toiselle etenevää, opetussuunnitelman ohjailemaa toimintaa. Lisätietoja muskariopettajalta matleena.parviainen@lprmo.fi.

Soitinvalmennus

Soitinvalmennusopetusta järjestetään resurssien mukaan joko yksilö- tai pienryhmäopetuksena. Opetusajat sovitaan myöhemmin yhdessä opettajan kanssa. Opetuspäivä on perjantai. 
Soitinvalmennusopetus on tarkoitettu 6-8 vuotiaille vasta-alkajille. Opetuksen tavoitteena on musiikin elämyksellinen oppiminen oman soittimen kautta. Taipalsaaren toimipaikassa tarjolla olevat soitinvalmennussoittimet ovat piano ja klarinetti. Lisätietoa saa opettajalta matleena.parviainen@lprmo.fi.

Musahöntsä

Musahöntsässä lapsi pääsee nauttimaan musiikin tekemisestä.
Opetus tapahtuu ryhmäopetuksena ja pääinstrumenttina tunneilla on ukulele.
Ukulelensoiton lisäksi toimintaan sisältyy myös muuta monipuolista lasten musiikillisia ja sosiaalisia taitoja kehittävää touhuilua.

Musahöntsän tärkeimmät teemat ovat oppimisen ilo ja yhdessämusisoimisen riemu! 
Musahöntsäryhmän opettajana toimii musiikkipedagogi Matleena Parviainen. 
Lisätietoja: matleena.parviainen@lprmo.fi

Lappeenrannan musiikkiopiston kotisivut löytyvät osoitteesta www.lprmo.fi.

Tervetuloa mukaan!

 

Tiedostot