Etusivu
1.7.2021

Vastaa Meijä Taipalsaari -kyselyyn

Millaisen Taipalsaaren sinä haluaisit? Haluamme kuulla juuri sinun näkemyksiäsi, mitä kohti Taipalsaaren olisi hyvä suunnata ja mitä pitää kehittää tulevaisuudessa.

Kerrothan meille myös, miten sinä haluat osallistua ja vaikuttaa itsellesi tärkeisiin asioihin Taipalsaarella.

Syksyn 2021 aikana asukkaiden ja eri toimijoiden (yhdistykset, yrittäjät jne.) sekä kunnan viranhaltijoiden ja luottamushenkilöiden kanssa yhdessä työstetään Taipalsaaren tulevaisuuden painopisteitä. Uusi valtuusto aloittaa kautensa elokuun alussa ja hyödyntää kyselystä saatuja tuloksia uuden kuntastrategian laadinnassa. Kuntastrategia on pitkän aikavälin toimintasuunnitelma, jossa linjataan mitä kunta pitää tärkeänä ja mitkä tavoitteet se pyrkii tulevaisuudessa saavuttamaan.

Miten ja missä pääsen vastaamaan kyselyyn?

Voit vastata kyselyyn verkkolomakkeella tai täyttämällä paperisen kyselylomakkeen:
- Taipalsaaren kunnantalon aulassa (Kellomäentie 1), ma-pe klo 9–15
- Taipalsaaren kirjastossa (Kuhatie 3), kirjaston aukioloaikoina
- Maaseudun palvelupisteessä (Savilahdentie 2, entinen Säästöpankin tila), ma-pe klo 12–18 ja la-su klo 10–16
- Röytyn kahviossa  (Leikonrannantie 5) su-pe 11-17, la 11-15

Kysely on avoinna 15.8.2021 saakka. Kyselyyn vastaaminen vie noin 15 minuuttia. Vastaajaa ei voida tunnistaa vastausten perusteella. Voit siis vastata luottamuksella ja täysin nimettömänä. Jos kuitenkin haluat, voit samalla osallistua arvontaan jättämällä yhteystietosi kyselyn lopussa.  Kyselylomake ja yhteystiedot käsitellään erikseen. Arvonnan voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Palkintona arvotaan Taipalsaari450-tuotteita.

Kysely toteutetaan yhteistyössä Etelä-Karjalan Kylät ry:n Oiva osallisuus Etelä-Karjalassa -hankkeen kanssa.

Lisätietoja antaa tarvittaessa projektipäällikkö Heini Maijanen, puh. 041 314 1373 tai ekkylat.oivaosallisuus@gmail.com.

Mielipiteesi on meille tärkeä. Kiitos kun olet mukana!

Kunnanjohtaja
Kari Kuuramaa