Etusivu

"Täällä on kaikki mitä tarvitsemme: luonto, hyvät ruokakaupat ja
peruspalvelut, rautakauppa, oma piha ja Saimaa näkymät, ihanat naapurit, upeat koiran lenkitys -maastot sekä bussi liikenne
Lappeenrantaan. Ja tällaisia
rantametsiä ei ole missään
muualla! "

Saila ja Antero Peltolalla oli aiemmin tapana pyöräillä Lappeenrannasta Taipalsaaren Pappilanniemeen tyttärensä perheen luo kylään. Näillä pyöräreissuilla syntyi ajatus siitä, että Taipalsaarella olisi ihana asua, kun se on niin kaunis paikka. Niinpä he vuonna 2022 muuttivat uuteen rivitaloasuntoon vanhan sairaalan alapuolelle, Saimaan rannalle.

– Täällä on kaikki mitä tarvitsemme: luonto, hyvät ruokakaupat ja peruspalvelut, rautakauppa, oma piha ja Saimaa näkymät, ihanat naapurit, upeat koiranlenkitysmaastot sekä bussiliikenne Lappeenrantaan. Ei tällaisia rantametsiä ole missään muualla! Lisäksi on hyvä, että tytär asuu lähellä. Hän auttaa, kun tarvitaan autokyytiä ja toimii myös sijaisenani omaishoitajan työssä, sillä miehelläni on Alzheimer, kertoo Saila.

Pariskunta käyttää ahkerasti kunnan palveluja. He toivovat, että kirjasto ja terveysasema säilyvät Taipalsaarella, sillä niissä saa erittäin hyvää ja ystävällistä palvelua. Saila kehuu lisäksi kunnan järjestämää jumppaa.

– Suosittelemme ehdottomasti muuttoa Taipalsaarelle. Emme todellakaan ole katuneet, vaan tämä on mahtava asuinpaikka kaikenikäisille. Täällä on paljon lapsiperheitäkin, Saila toteaa.