Etusivu

Kohtaamispaikka Luoto

Kohtaamispaikka Luoto on taipalsaarelaisten yhteinen tila, jonne voi poiketa kysymään, keskustelemaan ja viihtymään

Kohtaamispaikka Luoto on kunnan ylläpitämä tila Saimaanharjulla, joka tarjoaa yhdistyksille, järjestöille ja muille kolmannen sektorin toimijoille alustan järjestää kaikille kuntalaisille avointa matalankynnyksen toimintaa ja näin lisätä kunnan alueen yhteisöllisyyttä ja tukea osallistamista. Kohtaamispaikka Luoto toimii Leader-Länsi Saimaan rahoittaman Kohtaamispaikka-hankeen alla. Tämän hankkeen tavoitteena on Taipalsaaren kunnan asukkaiden hyvinvoinnin, yhteisöllisyyden ja osallisuuden lisääminen. 

Kohtaamispaikassa toimii viikoittaisia ja kuukausittaisia tapaamisia ja ryhmiä, teematapahtumia ja kerhotoimintaa sekä erilaisia tilaisuuksia. Tilassa on myös viikoittain avoimet ovet 1–3 kertaa viikossa. Avoimien ovien aukiolot ja tapahtuma-aikataulut on nähtävillä Luodon varauskalenterissa sekä Kohtaamispaikka Luodon Facebook-sivuilla. Tapahtumista ja ohjelmista tiedotetaan näiden lisäksi muun muassa Taipalsaari – Parasta elämää Facebook-sivulla, Etelä-Karjalan tapahtumakalenterissa sekä eri yhdistysten ja järjestöjen omilla kanavilla sekä kunnan ilmoitustauluilla.  

Tilasta löytyy lasten leikkihuone, hyvin varusteltu keittiö, 2 wc:tä ja sali, jossa on pöytäryhmiä sekä sohvaryhmiä. Tilasta löytyy televisio ja projektori, sekä kaksi kaiutinta. Tilaan mahtuu noin 30 henkilöä.  

Tilaa vuokrataan myös yksityiseen käyttöön ja vuokrahinta on 50€/tapahtuma. 

Kohtaamispaikka Luodon osoite on Kuhatie 12-14.  

Lisätietoja ja tilavaraukset: 
Hyvinvointiluotsi Hanna Bohm
Puh. 040 553 9350
hanna.bohm@taipalsaari.fi

» Siirry kohtaamispaikka luodon kalenteriin