Etusivu
29.4.2024

Kunta mukana Ylen Miljoona roskapussia -kampanjassa

Mekin olemme mukana valtakunnallisessa Ylen Miljoona roskapussia -kampanjassa, jonka tarkoitus on kannustaa ja haastaa jokaista keräämään roskia lähiympäristöstä. Kampanjaan voi osallistua yksin tai pienellä porukalla koko kampanjan ajan 15.4.-5.6.2024.  Kerättyjen roskapussien määrä tulee merkitä reaaliajassa päivittyvään Roskapussilaskuriin Taipalsaaren kohdalle.

Roskia voi kerätä lähiympäristöstä esimerkiksi leikkipuistosta, laavupaikalta, lenkkipolun varrelta tai kävelykadulta. Kunta tarjoaa jätesäkit sekä suojahanskat, joita saa haettua Taipalsaaren kirjastosta (Kuhatie 3, 54915 Saimaanharju).

Täydet roskapussit tulee toimittaa sekajätteeseen. Pienet pussit voi laittaa katujen varsilla oleviin yleisiin roskiksiin. Isommat pussit voi viedä kunnan suurempiin jäteastioihin Taipalsaaren Hyödyksi -asemalle (Rauhanmäentie 1, 54920 Taipalsaari).

Haasta mukaan talkoisiin myös ystävät, naapurit, sukulaiset, harrastusporukat ja työkaverit! Käytä sosiaalisessa mediassa aihetunnisteita #miljoonaroskapussia ja #taipalsaari sekä merkitse @taipalsaarenkunta julkaisuihin, niin jaamme kuvia myös omissa somekanavissamme. Tehdään tästä iloinen siivouskampanja yhdessä ja pidetään huolta Taipalsaaren kauniista luonnosta! 

Lisätietoa kampanjasta: https://yle.fi/aihe/miljoona-roskapussia

Video aiheesta lapsille katsottavaksi: https://www.youtube.com/watch?v=dalzHABuFsk

#taipalsaari #taipalsaarenkunta #parastaelämää #miljoonaroskapussia #siivoustalkoot