Etusivu
6.3.2024

Taipalsaaren kunta ja Wanha kunnantupa mukana vuoden ensimmäisen taipalsaarelaisen vauvan ristiäisten järjestämisessä

Kuva Kari ja Ulla.png

Taipalsaaren kunta tarjosi kotiseututalo Röytyn käyttöön ristiäisten järjestämistä varten samalla toivottaen kuntaan tervetulleeksi Noora Frantzin ja Juho Kimmon 4.tammikuuta syntyneen pojan. Ristiäiset pidettiin 2.3 ja poikavauva sai nimekseen Aarni Viljami.

Wanha kunnantuvan keittiömestari Ulla Liukkonen halusi myös olla tukemassa vastasyntyneen Aarni-pojan ristiäisiä leipomalla rotina-rinkelin.  Rotinat on vanha karjalainen tapa viedä ruokalahjoja vastasyntyneen vauvan perheeseen ja Ulla Liukkosen mielestä on tärkeää voida helpottaa äidin sekä lapsen kotiutumista. Ulla toivoo kulttuuriperinteen jatkumista ja lähipiirin osallistumista rotinan toteutumiseen. 

Kunnanjohtaja Kari Kuuramaa puolestaan kertoo kunnan tarjoavan jatkossakin tilat vuoden ensimmäisen vauvan synnyttäneen perheelle. Tämä on pieni ele, mutta haluamme tällä tuoda esille, että arvostamme lapsiperheitä. Olemme myös valmiita panostamaan perheiden voimavaroja vahvistavaan toimiin. Tämä tuottaa hyvinvointia nyt ja tulevaisuudessa sekä on kaikkien kuntalaisten etu.